Informatie

Met veel trots en na jaren van hard werken hebben wij onze eigen bloedlijn opgezet. Parastone’S AmStaff’s genieten wereldwijd bekendheid en respect om hun grootse en stabiele karakters, superieure gezondheid en geweldige schoonheid. We fokken slechts op kleine schaal en geloven in kwaliteit in plaats van kwantiteit. Al onze honden groeien binnenshuis op en worden overgoten met onvoorwaardelijke liefde.

 

Wij fokken zeer selectief voor de volgende generaties show AmStaff’s. Ondanks dat dit onze doelstelling is zijn niet alle honden voorbestemd voor de show ring. Daarom hebben wij zowel show- als gezelschap pups te koop. Zoals vermeld fokken wij voor superieure gezondheid, karakter en schoonheid waarbij alle pups, ongeacht het hier een show- of gezelschap pup betreft, een en dezelfde liefde en aandacht krijgen. Al onze pups worden vooraf blootgesteld aan dezelfde situaties die ze in hun nieuwe thuis zullen gaan ervaren. Zo zijn ze al gewend aan stofzuigers, radio’s, televisies en autoritten.

 

Het is voor ons van groots belang voor elke door ons gefokte pup een liefdevol en permanent tehuis te vinden.  

 

Wanneer u een pup van ons koopt zal deze pup voorzien zijn van een officiële Raad van Beheer (FCI erkend) stamboom en dierenpaspoort. Uw pup zal meerdere gedragstests met succes hebben doorstaan, is gevaccineerd, ontwormt, ge-chipped, klinisch onderzocht en heeft een uitgebreide gezondheid en DNA en registratie. U zult van ons een leaflet mee krijgen met hierop het advies/verzorging over hoe en waarmee de pup het beste te verzorgen. Ook als de pup inmiddels in zijn nieuwe thuis woont zijn wij 24/7 bereikbaar voor raad en daad.

 

Op de leeftijd van verkoop zullen de pups 8 weken oud zijn alvorens ze naar hun nieuwe thuis kunnen gaan. Wij geloven niet dat het mogelijk is op de leeftijd van 8 weken te voorspellen of een pup een toekomstige show hond zal worden. Daarom verkopen wij met 8 weken geen show pups, doch uitsluitend pups met show potentie en gezelschap pups.

 

Een pup dient correcte voeding en de juiste beweging te krijgen om uit te groeien tot een goed voorbeeld van het ras. Niet alleen de eerste 8 weken wanneer de pup hier bij ons leeft maar de rest van zijn leven. Dus ongeacht hoe goed de pup gefokt is, het resultaat ligt eveneens voor een groot gedeelte bij de eigenaar van de pup.

 

Wij zijn er strikt in dat de hond nooit naar een asiel zal gaan wanneer de omstandigheden het rechtvaardigen dat de hond herplaatst dient te worden. Wij verwachten dat elke hond naar ons terug zal komen op elk gewenst moment in zijn leven, ongeacht de reden.